Shipped up to Boston..

Op dit moment zit ik dit te typen in het Hyatt Harborside hotel bij Logan Internation Airport in Boston. Mijn uitzicht is op het vliegveld (beetje jammer, aan de andere kant van het hotel is de skyline van Boston te zien, maar we kunnen niet alles hebben :)). Het is 18:15 lokale tijd, In nederland dus kwart over 12 volgens mijn laptop.

De reis zelf was zonder problemen, ik heb eerlijk gezegd geen idee meer hoe laat we precies vertrokken zijn in Brussel, maar we zijn in ieder geval 30 minuten eerder aangekomen in Philadelphia. Waardoor ik nu dus 2 uur en 20 minuten had voor mijn overstap, altijd fijn. Bij de douane op PHL was ook niks te doen omdat we door dat half uur als eerste waren van een reeks vluchten uit Europa. Ook de meneer van de douane was super vriendelijk :). De baggage duurde wel wat lang, op de een of andere manier deden ze van de twee internationale vluchten na ons de baggage eerst lossen, en daarna die van ons pas. Maar dit leverde verder geen problemen op. De vlucht naar Boston was verder niets aparts meer. Wel apart om te zien dat zo’n korte binnenlandse vlucht voor die amerikanen gewoon een soort bus/trein reis is, ze lopen gewoon dat vliegtuig in met twee stukken pizza en een beker drinken.

Ik denk dat ik nu maar eens even ga kijken of ik hier ergens fatsoenlijk kan eten, en even kijken of er een mooi uitzicht te vinden is om wat fotootjes te knippen.

Trouwens, voor de familie, het bellen werkt nog niet helemaal, ik weet niet wat er aan de hand is. Misschien dat ik wel gewoon gebeld kan worden, dat moeten jullie maar even proberen wanneer jullie tijd hebben.

Leave a Reply