Shipping up to Boston!

Over een paar dagen is het zover, mijn reis van 2 maanden door het oosten van de Verenigde Staten. Ik zal proberen deze reis te documenteren met dit blog voor de mensen die het interessant lijkt om mij te volgen. Daarnaast zal ik ook proberen er foto’s bij te plaatsen, maar uiteraard ben ik afhankelijk van internetverbindingen die eens een keer niet onder mijn beheer vallen.

Het plan voor de reis is alsvolgt.

5 Sept. – Het begint allemaal met een hotelovernachting in Brussel bij het vliegveld. Lekker uitslapen.

6 Sept. – Fris en fruitig om 10:45 in het vliegtuig stappen van US Airways om te vertrekken richting Philadelphia. Met een aansluitende binnenlandse vlucht naar Boston. Daarna proberen in het ritme te komen en bijslapen in een hotelletje bij het vliegveld van Boston.

7 tot 11 Sept. – De eerste paar dagen breng ik in Boston door, waar ik uiteraard het Freedom Trail zal gaan lopen en bezichtingen. Ook een wedstrijd van de Boston Red Sox (honkbal voor diegene die het niet weten) staat op het programma.

11 tot 15 Sept. – 11 September vertrek ik (waarschijnlijk) met de trein richting New York, om daar een paar dagen te vertoeven.

15 Sept. – Vertrek met het vliegtuig van New York naar Orlando. Oorspronkelijk was het de bedoeling om vervolgens op 16 Sept. de laatste space shuttle lancering te gaan bekijken, maar doordat de fijne mensen van de NASA deze lancering verzet hebben naar November, gaat dit niet door. Ik zal wel een kijkje gaan nemen bij het Kennedy Space Center. Maar vervolgens wil ik een paar dagen in Miami doorbrengen, en eventueel nog een stuk door rijden naar de Keys.

20 Sept. – Vertrek vanuit Orlando naar Philadelphia, waar ik de volgende 3 dagen zal verblijven.

23 Sept. – Op 23 September is het tijd om richting Washington D.C. te vertrekken, waar ik op de 28e een Chevrolet Equinox op ga halen op het vliegveld, om daarmee de rest van de reis t/m 30 Oktober voort te zetten.

Het gedeelte van de reis vanaf DC is nog volledig onduidelijk, ik heb wel een beetje een idee waar ik heen wil, maar als iemand leuke tips heeft voor plaatsen die ik kan/moet bezoeken, laat het me dan weten. Plaats hier een comment of stuur een mailtje naar sartsj@gmail.com!

Tot slot voor nu nog een toepasselijk muziekje!

Leave a Reply