Boston – Dag 2

Zo, ik heb weer stroom, de noordamerikaanse plug die ik had paste niet aan de stekker van mijn laptop. Net even een nieuwe gehaald.

Ik ga maar verder waar ik gebleven ben gisteren. Na het uitchecken in het hotel ben ik op advies van de man aan de balie met de gratis shuttle terug naar het vliegveld gegaan om van daar uit met de metro de stad in te gaan, dat was goedkoper. Meteen maar een 7-day subway pass gekocht, een stuk voordeliger dan voor elke trip betalen.

Wel hadden ze mij het advies gegeven om bij Copley Square uit te stappen, maar dit bleek niet ver genoeg, en als je dan zelf daarna ook nog de verkeerde kant op loopt zijn de rapen natuurlijk helemaal gaar, zeker met 20 kilo aan bepakking op je rug/schouder. Uiteindelijk toch het hostel gevonden en ingecheckt. In de kamer wat zitten ouwehoeren over douane en grenscontrole met een gast uit taiwan die in amerika woont en een amerikaans paspoort heeft.

Toen ik al mn spulletjes opgebergd heb, ben ik met fototoestel de stad in gelopen, met als doel het freedom trail te volgen. Dit is een rode lijn door de stad die langs verschillende monumenten en gebouwen gaat die op de een of andere manier een rol hebben gespeeld in de amerikaanse revolutie tegen de engelsen, en de vorming van de VS.

Wel heb ik onderschat hoeveel lopen het was, en dan heb ik ook nog vanaf het hostel naar het startpunt gelopen, ook niet bepaald dichtbij. Ik was ‘s avonds in ieder geval gebroken (ik ben ook niks gewend :p).

Wat ik ga vandaag ga doen weet ik nog niet precies, in ieder geval vanavond naar Fenway Park voor een wedstrijd van de Boston Red Sox tegen de Tampa Bay Rays.

3 Responses to “Boston – Dag 2”

 1. Joris says:

  Go Red sox!
  Veel plezier vanavond!

  (Toen ik al mn spulletjes opgebergd heb : opgeborgen had)

 2. Sartsj says:

  Goed punt, misschien dat ik het nog aanpas, maar reken er maar niet op ;p

 3. Sartsj says:

  Hmm dit is ook lelijk. Witte posts :(

Leave a Reply